Hakkımızdaki Yorumlar

Emre Öztürk
Burs almadan önce, maddi zorluklar nedeniyle eğitimimde sınırlamalar yaşıyordum. Ders kitaplarını almak, öğrenim ücretlerini karşılamak ve diğer eğitim masraflarını karşılamak benim için büyük bir yük oluşturuyordu. Ancak My Life Derneği'nin burs programıyla tanıştığım an, hayatımın değişeceğini hissettim.Derneğin burs programı sayesinde, eğitimimdeki engelleri aşabildim. Burs desteği ile ders kitaplarımı alabildim, eğitim ücretlerimi karşılayabildim ve derslerime odaklanma konusunda daha rahat bir ortam yaratabildim. Bu, benim akademik başarılarımı artırmama ve potansiyelimi tam anlamıyla ortaya koymama olanak sağladı.

Tümer Yetkin
My Life Benim Hayatım Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden aldığım yardım ile hayatımızda büyük bir değişim yaşadık. Maddi durumu kısıtlı olan bir aile olarak, derneğin sağladığı destekle yaşam koşullarımızda önemli iyileştirmeler sağladık.Dernek sayesinde kömür yardımı, erzak yardımı, giysi yardımı gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılamakta büyük bir rahatlama yaşadık. Soğuk kış aylarında ısınma sorunumuz ortadan kalktı, açlıkla mücadele etmek zorunda kalmadık ve çocuklarımızın giyim ihtiyaçlarını karşılayabildik. Bu yardımlar, ailemizin yaşam kalitesini önemli ölçüde artırdı ve günlük yaşamımızı daha kolay hale getirdi.

YORUM BIRAK