<p>Sokak hayvanları, toplumun önemli bir parçasıdır ve onlara duyarlı bir şekilde yaklaşmak, onların sağlık, güvenlik ve refahını sağlamak her birimizin sorumluluğudur. My Life Derneği, bu bilinçle hareket ederek sokak hayvanlarına destek olmayı ve onların yaşam koşullarını iyileştirmeyi amaçlamaktadır.</p><p>Barınma sağlama hizmeti kapsamında, dernek sokak hayvanları için geçici barınma alanları oluşturmakta ve onlara güvenli bir ortam sağlamaktadır. Bu barınma alanlarında hayvanlar beslenmekte, temizlik ihtiyaçları karşılanmakta ve tıbbi müdahale gerektiren durumlarda veteriner hekimler tarafından tedavi edilmektedir. Böylece sokak hayvanları güvende ve bakımlı bir ortamda yaşam sürdürebilmektedir.</p><p>Sahiplendirme sürecine destek olma hizmeti, derneğin en önemli faaliyetlerinden biridir. Sokak hayvanlarının sokakta yaşamalarına son vermek ve onlara sevgi dolu yuvalar sağlamak amacıyla sahiplendirme süreci titizlikle yürütülmektedir. Dernek, hayvansever bireylerin taleplerini değerlendirmekte, uygun adayları belirlemekte ve sahiplendirme sürecinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu sayede sokak hayvanları, sevgi dolu bir yuva bulma şansına sahip olmakta ve daha iyi bir yaşam kalitesine kavuşmaktadır.</p><p>Bakım hizmeti ise sokak hayvanlarının sağlık ve beslenme ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanması anlamına gelmektedir. Dernek, sokak hayvanlarının veteriner kontrollerini düzenli olarak yapmakta, aşılarını yaptırmakta, parazit tedavilerini gerçekleştirmekte ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu şekilde sokak hayvanlarının sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri sağlanmaktadır.</p><p>My Life Derneği'nin sokak hayvanlarına barınma sağlama, sahiplendirme ve bakım hizmeti, toplumda hayvan hakları bilincinin artmasına ve sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesine katkı sağlamaktadır. Dernek, sokak hayvanlarının dostluğuna ve korunmasına inanarak, insanların ve hayvanların birlikte harmoni içinde yaşayabileceği bir dünya için çalışmaktadır.</p>

Sokak Hayvanlarına Barınma Sağlama ve Sahiplendirme