Hakkımızda

Toplumumuzda, maddi imkânsızlıklar, yalnızlık, eğitim ve hayvan refahı gibi konularda yardıma ihtiyaç duyan birçok grup bulunmaktadır. My Life Benim Hayatım Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sakarya'da bu sorunlara odaklanarak topluma değer katan önemli bir sivil toplum kuruluşudur.

• Kız Çocuklarının Okuması İçin Maddi İmkânsağlama:
My Life Derneği, kız çocuklarının eğitimine destek olmayı hedefleyen önemli projeler yürütmektedir. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle okula gitmekte güçlük çeken kız çocuklarına burs imkânı sağlamak, kitap ve kırtasiye yardımı yapmak gibi faaliyetlerle eğitimlerine destek olmaktadır. Dernek, bu sayede kız çocuklarının eğitim haklarına erişimlerini güvence altına alarak geleceklerine katkıda bulunmaktadır.

•Maddi Durumu Kısıtlı Olan Ailelere Yardımlar:
My Life Derneği, maddi durumu kısıtlı olan ailelere yardım eli uzatmaktadır. Kömür yardımı, erzak yardımı, giysi yardımı gibi temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik projeler düzenlemekte ve ailelerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışmaktadır. Dernek, bu yardımlar sayesinde ailelerin yaşam koşullarını iyileştirerek sosyal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunmaktadır.

• Yalnız Yaşayan Yaşlıların Evlerini Ziyaret Edip Eksiklerini Gidermek:
Yaşlı bireylerin yalnızlıkla mücadele ettiği bir gerçektir. My Life Derneği, bu konuda duyarlılık göstererek yalnız yaşayan yaşlıların evlerine ziyaretler gerçekleştirmekte ve ihtiyaçlarına yönelik yardımlar sağlamaktadır. Dernek, sosyal etkileşim sağlamak ve yaşlıların eksiklerini gidermek suretiyle yaşlıların yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

• Başarılı Öğrencilere Burs Verme:
My Life Derneği, okullardaki başarılı öğrencilere destek olmak amacıyla burs programları düzenlemektedir. Maddi durumu kısıtlı olmasına rağmen akademik başarı gösteren öğrencilere burs imkânı sunarak eğitimlerine devam etmelerini sağlamaktadır. Dernek, bu sayede geleceğin nitelikli bireylerinin yetişmesine katkıda bulunmaktadır.

• Sokak Hayvanlarına Barınma Sağlama, Sahiplendirme ve Bakımlarını Yapma:
My Life Derneği, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla önemli çalışmalar yapmaktadır. Sokak hayvanlarına barınma imkânı sağlamak, onları beslemek ve veteriner hizmetleri sunmak suretiyle hayvan refahına katkıda bulunmaktadır. Ayrıca, sokak hayvanlarını sahiplendirmek için farkındalık oluşturan projeler düzenlemektedir.

• İhtiyaç Sahiplerine Yardım:
My Life Derneği, toplumun çeşitli kesimlerindeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaktadır. Gıda, giysi, barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçların karşılanması için yardım projeleri düzenlemekte ve bu ihtiyaç sahiplerine destek olmaktadır. Dernek, ihtiyaç sahiplerinin güçlenmesini ve toplumsal refahın artmasını hedeflemektedir.

• Müzikle Uğraşan Öğrencilere Enstrüman Almak:
My Life Derneği, müzikle uğraşan öğrencilere destek olmak amacıyla enstrüman temini konusunda önemli adımlar atmaktadır. Bu sayede müzik yeteneklerini geliştirmek isteyen öğrencilerin enstrüman ihtiyaçları karşılanmakta ve müzik eğitimlerine devam etmeleri sağlanmaktadır.

• Dünya Klasikleri ile İlgilenen Öğrencilere Kitap İhtiyaçlarını Karşılama:
My Life Derneği, dünya klasikleri ile ilgilenen öğrencilere kitap ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla projeler düzenlemektedir. Bu sayede öğrencilerin kültürel gelişimine katkıda bulunmakta ve kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmektedir.

My Life Benim Hayatım Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sakarya'da toplumun çeşitli kesimlerine yönelik önemli çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşudur. Kız çocuklarının eğitimine destek olma, maddi durumu kısıtlı ailelere yardımlar, yaşlılara ziyaret ve destek, başarılı öğrencilere burs verme, sokak hayvanlarına yardım, ihtiyaç sahiplerine yardım, müzikle uğraşan öğrencilere enstrüman temini ve dünya klasikleri ile ilgilenen öğrencilere kitap ihtiyaçlarını karşılama gibi faaliyetlerle topluma değer katmaktadır. Dernek, yardımlaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirerek daha adil ve eşitlikçi bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmaktadır.