Tığcılar Mah. 1211. Sokak No:3 Adapazarı / SAKARYA
bilgi@mylifeyardimlasmadernegi.org
0 541 1420094

Detay

Dernek tarafından düzenlenen seminer, konferans veya etkinler

My Life Benim Hayatım Kültür ve Yardımlaşma Derneği, topluma yönelik faydalı bilgilerin paylaşıldığı seminerler, konferanslar ve etkinlikler düzenlemektedir. Bu etkinlikler, derneğin misyonu ve hedeflerine uygun olarak toplumun bilinçlenmesine ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Dernek tarafından düzenlenen seminerler, genellikle belirli bir konuya odaklanarak katılımcılara bilgi ve deneyim aktarımı sağlamaktadır. Konular arasında sağlıklı yaşam, çevre bilinci, eğitim ve kariyer gelişimi, sosyal sorumluluk, kültür ve sanat gibi çeşitli alanlar yer almaktadır. Seminerler, konusunda uzman konuşmacıların sunumlarıyla gerçekleştirilmekte ve katılımcıların sorularını cevaplandırma imkanı bulunmaktadır.

Konferanslar ise genellikle daha geniş katılımcı kitlesine hitap eden ve çeşitli konuların ele alındığı etkinliklerdir. Dernek, alanında uzman kişileri davet ederek, toplumun ilgisini çekebilecek güncel ve önemli konuları ele almaktadır. Katılımcılar, konferanslar aracılığıyla bilgi edinme, yeni fikirler edinme ve uzmanların deneyimlerini paylaşmasına tanık olma fırsatına sahiptirler.

Ayrıca, dernek düzenlediği etkinliklerle kültürel etkileşimi teşvik etmekte ve toplumun farklı kültürleri tanımasını sağlamaktadır. Bu etkinlikler arasında konserler, sergiler, tiyatro gösterileri, dans etkinlikleri, film gösterimleri, el sanatları atölyeleri gibi çeşitli kültürel faaliyetler yer almaktadır. Bu etkinlikler, toplumun kültürel çeşitliliğini kutlama ve kültürel değerlerin paylaşılması amacıyla düzenlenmektedir.

Dernek tarafından düzenlenen seminerler, konferanslar ve etkinlikler, toplumun bilinçlenmesine, kültürel gelişimine ve sosyal etkileşimine katkıda bulunmayı hedefleyen önemli faaliyetlerdir. Bu etkinlikler, katılımcıların bilgi edinme, deneyim paylaşma ve farklı kültürlerle tanışma imkanı bulmasını sağlayarak toplumun daha kapsayıcı ve bilinçli bir yapıya dönüşmesine destek olmaktadır.

Tığcılar Mah. 1211. Sokak No:3 Adapazarı / SAKARYA
0 541 1420094
bilgi@mylifeyardimlasmadernegi.org

® 2024 My Life Benim Hayatım Kültür ve Yardımlaşma Derneği
Tüm hakları saklıdır.

BAĞIŞTA BULUN

Bağışta bulunmak için aşağıdaki form ile bizlere ulaşabilirsiniz. Ekip arkadaşlarımız en kısa sürede sizlere ulaşacaktır.